Категорија: Мобилни

Huawei G8
0

Претставен е G8 во златната верзија, кој после G7 повторно ја брише границата помеѓу средната…

Microsoft Hyperlapse
0

Потребна ви е „Microsoft Hyperlapse“ апликацијата! „Microsoft Hyperlapse“ е достапна за Android и Windows Phone…

1 2 3