Категорија: Читална

0

Честопати се навраќам наназад. Честопати истите прашања ми одѕвонуваат во глава… А можеше ли воопшто…

0

Љубовта со сила ме тера да мислам на тебе. Го замислувам твојот лик пред мене…

0

Хмм…Темно е.Каде сум јас? Едно патче пред мене. Гледано одозгора темен лавиринт,разгранети патеки,некаде ѕидови а…

0

Убавината на дрвото се листовите, цветот и плодот, иако душата е во коренот, стеблото и…

0

Хм….Немам почеток на ова…Дури не знам ни како уствари да го почнам текстот а толку…

0

Честопати мечтаев…Сонувач по природа сум…Не за големи и неостварливи да не речам невозможни работи за…

0

Зошто е толку тешко да донесеме одлука…Зошто мораме да одлагаме се додека таа одлука не…

0

Се будам рано. Сон не ме фаќа. Погледнувам во телефонот. Рано е, се уште спие.…

1 2