ЏЕТСЕТ

Интервју

0

Интервју со Д-р Ангелчо Андоновски: Каква е состојбата со морбилите и како детската болница „Козле“ се справува со нив?

Доктор Андоновски дали состојбата со морбилите е веќе под контрола или сеуште се очекува да епидемијата потрае? Официјално епидемијата сеуште…

Травел

Астро

Topspeed

Целосно новиот Ford Focus е семеен автомобил со средна големина кој нуди најмногу простор досега. Новата driver технологија им помага и олеснува на возачите при… Прочитај повеќе