Категорија: Читална

0

Декември е волшебен месец. Тој ни го топли срцето со неговите денови и ноќи, испреплетено…

0

Честопати се навраќам наназад. Честопати истите прашања ми одѕвонуваат во глава… А можеше ли воопшто…

0

Љубовта со сила ме тера да мислам на тебе. Го замислувам твојот лик пред мене…

0

Хмм…Темно е.Каде сум јас? Едно патче пред мене. Гледано одозгора темен лавиринт,разгранети патеки,некаде ѕидови а…

0

Убавината на дрвото се листовите, цветот и плодот, иако душата е во коренот, стеблото и…

1 2