ЏЕТСЕТ

Интервју

0

Викенд со коктели – зошто да не?

Добра атмосфера, одлична музика, простор кој оплеменува, опуштено друштво и вкусен, необичен коктел кој дополнително ќе го поттикне вашето добро…

0

Викенд со коктели – зошто да не?

Добра атмосфера, одлична музика, простор кој оплеменува, опуштено друштво и вкусен, необичен коктел кој дополнително ќе го поттикне вашето добро…

Травел

Астро

ФОТО СТОРИИ
Љубовта е во малите моменти… Убавината на вљубувањето низ илустрации

Талентирана артистка од Јужна Кореја прави илустрации полни со емоции, кои одлично ја прикажуваат убавината на вљубувањето. 27. годишната девојка со своите фотографии ја доловува моќта на искрената прегратка, чувствителниот…

Topspeed

Компанијата Audi објави видео тизер од новата генерација од својот најпрестижен модел – А8. Најновиот видео запис ги покажува можностите за автономно паркирање коешто очигледно… Прочитај повеќе