ФОТО СТОРИИ

Целосно новиот Ford Focus е семеен автомобил со средна големина кој нуди најмногу простор досега. Новата driver технологија им помага и олеснува на возачите при… Прочитај повеќе

ЗАБАВА ТВ

0

Подметач од вински дрвени тапи

Љубителите на вино обично знаат колку дрвени вински тапи можат да ги соберат низ годините, па ако веќе сте започнале…

ЧИТАЛНА